-a a +a

3D karika és tudásátadás egy helyen – Repülőnapon járt az O.K. Központ

2013-08-05 12:59
6095

A már ismert játékos programelemekkel (mint például kocka puzzle, célbadobás, „diótörés") futó alapítványi standon a rendezvényen újabb eszközt került bevetésre, amely hamar nagy népszerűségre tett szert a látogatók körében. A pilóták tesztelését szolgáló 3D karika segítségével a bátrabbak személyesen tapasztalhatták meg, milyen érzés a súlytalanság, milyen az, amikor szó szerint azt sem tudják, merre van a fent és a lent. A Központ trénerei számára - az esemény jellegéhez kötődve - ez volt a legalkalmasabb aktivitási lehetőség, hogy felhívják a jelentkezők figyelmét arra, milyen érzés, amikor a pénzügyek terén elveszítik az irányokat.

A két nap alatt több mint 100.000 látogató vett részt a rendezvényen. A központ munkatársai új ismeretségekkel és kellemes élménnyel telve tértek vissza a budapesti központba, bízva abban, hogy jövőre is népszerűsíthetik Kecskeméten a középiskolások pénzügyi képzését.


Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.