-a a +a

Hírek

Új vezető az OTP Fáy András Alapítvány élén

2021-09-14

Szeptembertől Csejtei Ildikó látja el az OTP Fáy András Alapítvány, valamint az Alapítványhoz tartozó budapesti és nyíregyházi OK Oktatási és Innovációs Központok ügyvezetői feladatait.


Jászárokszállási mintaiskola Családi Napja a Mátrában

2021-09-13

Szeptember 10-én Sástón került megrendezésre a Deák Ferenc Gimnázium, Közgazdasági és Informatikai Szakgimnázium által szervezett Családi Nap, amelyen mint együttműködő partner az OTP Fáy András Alapítvány is képviselte magát.


Újra budais gólya program

2021-09-08

Idén is megrendezésre került a „budais gólya program”, amelyen az OTP Fáy András Alapítvány most is képviseltette magát szakmai programjával. A vírushelyzet miatt a szokásoktól eltérően azonban ezúttal a verőcei Csattogó-völgy helyett az iskola épületében került megrendezésre az újonnan érkező osztályok összecsiszolódását segítő rendezvénysorozat.


Folytatódik a gyümölcsöző együttműködés az Alapítvány jászárokszállási mintaiskolájával

2021-09-02

Szeptember 1-jén az OTP Fáy András Alapítvány is képviselte magát Jászárokszálláson, a Deák Ferenc Gimnázium, Közgazdasági és Informatikai Szakgimnázium tanévnyitó rendezvényén, amelyet követően a további együttműködésről is egyeztettek a felek.


Szegeden és Kaposváron jártak az alapítványi trénerek

2021-07-30

Július 28-án és 29-én Kaposváron és Szegeden jártak az OTP Fáy András Alapítvány trénerei, ahol a Csányi Alapítvány mentoráltjaival valósítottak meg egy élménydús tábori programot.


Idén is nagy siker volt a budapesti Élményhét

2021-07-26

Öt turnusban, június 21. és július 23. között, az OTP Bank Békásmegyeri Üdülőjében került megrendezésre a 2021. évi Élményhét Pénzügyi Edukációs Programsorozat, amely megvalósítója az elmúlt évekhez hasonlóan idén is az OTP Fáy András Alapítvány volt.


Élményhét a nyíregyházi OK Oktatási Központban

2021-06-28

2021. június 21. és 25. között alsó és felső tagozatos általános iskolás diákok részvételével a nyíregyházi OK Oktatási Központban került megrendezésre az Élményhét elnevezésű alapítványi program.


Pénzügyi tréning a Csányi Alapítvány dráma táborában

2021-06-24

2021. június 23-án Sarlóspusztára, a Csányi Alapítvány a Gyermekekért Közhasznú Alapítvány táborába látogattak az OTP Fáy András Alapítvány munkatársai, akik a járványhelyzetből adódó hosszú szünet után újra élőerős pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási tréningprogramot tarthattak.


Alapítványi tanulmánypályázat – eredmények

2021-06-16

Az OTP Fáy András Alapítvány által kiírt tanulmánypályázatra (https://www.ppk.elte.hu/OTP-Fay-palyazat-2021) beérkezett pályaművek szakmai értékelése, elbírálása megtörtént.


Újra élőerős alapítványi tréning!

2021-06-09

Rég várt esemény zajlott le a napokban az OTP Fáy András Alapítvány kollégáinak vezetésével, akik június 8-án a Péceli Integrált Oktatási Központ Szemere Pál Általános Iskolájának 1. c osztályos tanulóinak tartottak tréninget a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A péceli gyerekek a 2020 őszi Világsakkfesztivál „Rajzolj, fess!” pályázatán nyerték a 2 órás állatkerti tréninget, amely hosszú idő után az első élőerős, azaz személyes jelenléttel megvalósult alapítványi oktatás volt.