-a a +a

Hírek

Tovább folytatódik a „Pénzügyi mesék” fejlesztése az OTP Fáy András Alapítványnál

2021-12-03

2021 nyarán lezajlott a „Digital and Interactive Financial Literacy Tales” projekt során fejlesztett programok első tesztelése. A tapasztalatok felhasználásával ősszel tovább folytatódott a fejlesztői munka. Hol tartunk most?


A jelenléti tréningek szünetelnek – A Fáy Digitális Oktatási Program változatlanul elérhető

2021-11-24

A fokozódó vírushelyzet miatt mindkét oktatási központunkban, Budapesten és Nyíregyházán is, bizonytalan ideig szünetelnek a tréningek. A személyes tréningek helyett az online térben szeretnénk lehetőséget biztosítani minden osztálynak a Fáy Digitális Oktatási Program keretein belül. Számos új e-learning tananyaggal, távoktatási videóval és élőben közvetített stream előadással is készülünk.


Az Alapítvány idén is képviselte magát a Marketing Summit konferencián

2021-09-17

2021. szeptember 16-án, a Haris Parkban került megrendezésre a marketing szakma egyik kiemelkedő éves rendezvénye, a Hungarian Summit konferencia, amelyen az OTP Fáy András Alapítvány idén is megjelent.


Új vezető az OTP Fáy András Alapítvány élén

2021-09-14

Szeptembertől Csejtei Ildikó látja el az OTP Fáy András Alapítvány, valamint az Alapítványhoz tartozó budapesti és nyíregyházi OK Oktatási és Innovációs Központok ügyvezetői feladatait.


Jászárokszállási mintaiskola Családi Napja a Mátrában

2021-09-13

Szeptember 10-én Sástón került megrendezésre a Deák Ferenc Gimnázium, Közgazdasági és Informatikai Szakgimnázium által szervezett Családi Nap, amelyen mint együttműködő partner az OTP Fáy András Alapítvány is képviselte magát.


Újra budais gólya program

2021-09-08

Idén is megrendezésre került a „budais gólya program”, amelyen az OTP Fáy András Alapítvány most is képviseltette magát szakmai programjával. A vírushelyzet miatt a szokásoktól eltérően azonban ezúttal a verőcei Csattogó-völgy helyett az iskola épületében került megrendezésre az újonnan érkező osztályok összecsiszolódását segítő rendezvénysorozat.


Folytatódik a gyümölcsöző együttműködés az Alapítvány jászárokszállási mintaiskolájával

2021-09-02

Szeptember 1-jén az OTP Fáy András Alapítvány is képviselte magát Jászárokszálláson, a Deák Ferenc Gimnázium, Közgazdasági és Informatikai Szakgimnázium tanévnyitó rendezvényén, amelyet követően a további együttműködésről is egyeztettek a felek.


Szegeden és Kaposváron jártak az alapítványi trénerek

2021-07-30

Július 28-án és 29-én Kaposváron és Szegeden jártak az OTP Fáy András Alapítvány trénerei, ahol a Csányi Alapítvány mentoráltjaival valósítottak meg egy élménydús tábori programot.


Idén is nagy siker volt a budapesti Élményhét

2021-07-26

Öt turnusban, június 21. és július 23. között, az OTP Bank Békásmegyeri Üdülőjében került megrendezésre a 2021. évi Élményhét Pénzügyi Edukációs Programsorozat, amely megvalósítója az elmúlt évekhez hasonlóan idén is az OTP Fáy András Alapítvány volt.


Élményhét a nyíregyházi OK Oktatási Központban

2021-06-28

2021. június 21. és 25. között alsó és felső tagozatos általános iskolás diákok részvételével a nyíregyházi OK Oktatási Központban került megrendezésre az Élményhét elnevezésű alapítványi program.