-a a +a

Hírek

Alapítványi jelenlét mellett kötött együttműködési megállapodást a jászárokszállási Mintaiskola

2019-10-18

A jászárokszállási Deák Ferenc Gimnázium, Közgazdasági és Informatikai Szakgimnázium és a Gyöngyösi Kézilabda Klub közötti együttműködési megállapodás ünnepélyes aláírásra 2019. október 17-én, a „Mozdulj ránk!" elnevezésű sportdélután keretein belül került sor a gyöngyösi Dr. Fejes András Városi Sport- és Rendezvénycsarnokban. Az iskola részéről Majkutné Tóth Emma igazgató, a sportegyesület részéről pedig Nagy Attila elnök volt az aláíró.


Új évfolyam az Alapítvány és az ELTE PPK tanár-továbbképzésében

2019-10-14

Az OTP Fáy András Alapítvány és az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Karának tanár-továbbképzési programja már 2012 óta működik az intézmények közös szervezésében. Idén szeptemberben az új hallgatók számára is elkezdődött a képzés, az új pedagógus hallgatókkal - a képzése keretein belül - október 12-én találkozhattak a képzés az alapítványi munkatársak.


Sakk, robot, művészet és pénzügyek az idei Világsakkfesztiválon

2019-10-14

A 2019. október 12-én a Magyar Nemzeti Galériában megrendezett idei Világsakkfesztiválon ismét képviseltette magát az OTP Fáy András Alapítvány, amelynek köszönhetően a résztvevő fiatalok a pénzügyi tudatossággal is találkozhattak a nívós rendezvényen.


„Versenyképesség a munkaerőpiacon” címmel rendezett konferenciát az Alapítvány

2019-10-09

Az október 8-án a Hotel Benczúrban rendezett konferencia fókuszában az agrárszektor kihívásai, a digitalizációban rejlő lehetőségek és gyakorlati példák álltak.


TudásCseppek - pénzügyi tájékozottság növelése Csömörön

2019-09-16

2019. szeptember 14-én az OTP Fáy András Alapítvány munkatársai Csömörön jártak a TudásCseppek elnevezésű rendezvényen.


Tanévnyitó az Alapítvány budapesti Mintaiskolájában

2019-09-10

Az idei tanévet is a BGSZC Budai Középiskolájában tartott, a 9. évfolyamos diákok szüleinek rendezett értekezlettel nyitotta az OTP Fáy András Alapítvány. Az eseményen közel 200 szülő jelent meg 2019. szeptember 9-én.


Mintaiskolai gólyatábor alapítványi aktivitásokkal

2019-08-22

Idén nyáron is megrendezésre került a BGSzC Budai Középiskolájának hagyományos gólyatábora Verőcén, a Csattogó-völgyi üdülőházaknál. Az elmúlt évekhez hasonlóan az OTP Fáy András Alapítvány munkatársai játékos feladatokkal voltak jelen a tábor nyitó napján, augusztus 21-én.


Folytatódik a Fáy Siker Tábor

2019-07-15

2019. július 15-én fejeződött be a Fáy Siker Tábor 2. turnusa. Ezzel párhuzamosan megérkezett Balatonszemesre a harmadik táborozó csoport is 39 lelkes diákkal, akik amellett, hogy pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási ismereteiket gyarapíthatják, különböző szórakoztató, spot és szabadidős programokban is részt fognak venni.


Pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási oktatás a sarlóspusztai táborban

2019-07-09

Már hagyománnyá vált, hogy a nyár kezdetével az OTP Fáy András Alapítvány trénerei Tatárszentgyörgyre látogatnak, ahol a Sarlóspuszta Club Hotel - Konferencia és Szabadidőközpont ad helyet a Csányi Alapítvány a Gyermekekért Közhasznú Alapítvány táborának.


Befejeződött a harmadik békásmegyeri turnus, ezzel véget ért a Sulibank Élményhét programsorozat

2019-07-08

Immáron negyedik alkalommal valósulhatott meg a Sulibank Élményhét elnevezésű általános iskolásoknak szóló programsorozat, amelynek keretein belül az idei nyáron az alsós diákok újra részt vehettek a Hotel OTP Budapest Oktatási- és Szabadidő Központban az OTP Fáy András Alapítvány pénzügyi tudatosságot fejlesztő programelemein.