-a a +a

Pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási évfolyamos tréningek


Az Alapítvány trénerei évfolyamokra szabott pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási tréningeket tartanak egyedi, speciális módszerek és a legmodernebb eszközök segítségével. Az inspiratív pedagógiára és az interaktív tábla használatára épülő élményközpontú tréningek az OK Oktatási Központban kapnak helyet, amely Közép-Európában egyedülálló oktatóközpontként működik 2012-től. A Pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási évfolyamos tréningek az általános iskola 2. évfolyamától egészen a 8. évfolyamig érhetők el a diákok számára. Az évfolyamok igényeire és a gyerekek életkori sajátosságaira szabott tréningek tartalmilag egymásra épülnek, ugyanakkor átjárhatók, kombinálhatók egymással.

Évfolyamos tréningek időkeretei:

2. évfolyam     2,5 órás
3. évfolyam     2,5 órás
4. évfolyam     2,5 / 4,5 órás (választható)
5. évfolyam     4,5 órás
6. évfolyam     4,5 órás
7. évfolyam     4,5 órás
8. évfolyam     4,5 órás

A pénz evolúciója tréning


A gyermekek életkori sajátosságait figyelembe vevő játékos tréning során a pénz kialakulásával és fejlődéstörténetével, a pénz értékével és tulajdonságaival valamint a bankok működésével ismerkednek a diákok.
A program 5-8. osztályos diákok számára elérhető, minimum 10, maximum 15 fős csoportokban vehetnek részt a foglalkozásokon. A tréning hossza 4 óra.

Kapcsolat

A programokon való részvétel miatt, vagy az azokkal kapcsolatban felmerülő kérdésekkel kérjük, keresse Fazekas Tímea oktatásszervezőt az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Telefon: +36-30-616-5052
E-mail: timea.fazekas@okkozpont.hu