-a a +a

A jelenléti tréningek szünetelnek – A Fáy Digitális Oktatási Program változatlanul elérhető

2021-11-24 06:51
O 20211124 081323 034 8351
A fokozódó vírushelyzet miatt mindkét oktatási központunkban, Budapesten és Nyíregyházán is, bizonytalan ideig szünetelnek a tréningek. A személyes tréningek helyett az online térben szeretnénk lehetőséget biztosítani minden osztálynak a Fáy Digitális Oktatási Program keretein belül. Számos új e-learning tananyaggal, távoktatási videóval és élőben közvetített stream előadással is készülünk.

Az előadásokon való részvétellel és az online kurzusok elvégzésével ráadásul pontokat gyűjthetnek a Drágakő Maraton nevű nyereményjátékunkon, amelyen 100.000 Ft támogatást nyerhetnek iskolájuknak a tanév végén. 

A karanténban lévő diákoknak is vannak megoldásaink! Segítsék őket a program tananyagaival és válasszanak az alábbi lehetőségek közül, vagy valósítsák meg saját elképzelésüket pénzügyi, környezetvédelmi, pályaorientációs témákban!

A Fáy Digitális Oktatási Program teljes kínálatát, illetve a Drágakő Maraton verseny részleteit az alábbi oldalon találják meg: https://digitalisoktatas.otpfayalapitvany.hu/

Jelentkezés: oktatas@okkozpont.hu