-a a +a

A Mintaiskola gólyatáborába látogattak az OTP Fáy András Alapítvány és a Humanitás Szociális Alapítv

2014-08-22 09:46
7706..

Augusztus 21-én egy jó hangulatú ebédre érkeztek meg a kollégák Verőcére, a Csattogóvölgybe. Az állomások felállítása után, elkezdődtek a csapatversenyek. Összesen 10 csapat, több mint 150 diák mérte össze erejét öt állomásunkon.
A gyakorlatok remek lehetőséget nyújtottak arra, hogy a délelőtt folyamán a táborba érkezett gólyák jobban megismerjék egymást. Mindeközben pénzügyi ismeretekhez is jutottak, természetesen az O.K. Központ stílusában, szórakoztató módon. Pénzügyi kérdések és fejtörők várták őket a Kvíz és LogiKaland, valamint az Activity állomásokon. A gólyák egymásra hangolódását növelte az O.K. Labirintus, ahonnan csak komoly csapatmunkával juthattak ki. Ügyességükre és felkészültségükre is szükségük volt, a Hármas kosár és a Mocsárjárás állomásokon, ahol a pénzügyi tervezés fontosságára hívtuk fel a figyelmüket.

A játékos délután legnagyobb sztárja a frissen elkészült Volkswagen Beatle volt. Az autó segítségével trénereink már nem csak a gyakorlatokat, hanem az O.K. Központ modern technikai eszközeit is képesek egy rendezvény helyszínére eljuttatni. A gólyák nagyon élvezték a bogárból feltörő zenéket és a szabadtéri Kinekt játékot. Igazi fesztivál hangulat kerekedett az autó körül.

Reményeink szerint a programmal ismét számos diákhoz sikerült közelebb hoznunk az O.K. Központot, és bízunk abban, hogy a tanév során már az oktatóközpont falai között kapják meg első pénzügyi edukációs tréningjeiket.