-a a +a

Alapítványi pályázat – eredmények

2020-06-15 17:54
N%c3%a9vtelen 3

Az OTP Fáy András Alapítvány által kiírt tanulmánypályázatra (https://ppk.elte.hu/otp-fay-andras-alapitvany-palyazat) a beérkezett pályaművek szakmai értékelése, elbírálása megtörtént.

Az értékelést az Alapítvány által megbízott szakértői bizottság végezte, amelynek tagjai Dr. Nádasi Mária professor emeritus, a képzés korábbi felelőse és oktatója, Dr. Szivák Judit habilitált egyetemi docens, képzésvezető, Giczi Imréné, a BGSZC Budai Középiskolája igazgató-helyettese, a képzés oktatója és Dimény Katalin, a budapesti OK Oktatási Központ intézményvezető-igazgatója voltak.

Döntésük alapján (egy pályaművet az 1. helyre, egyet a 3. helyre javasoltak) született meg a pályázat végeredménye, amely a következő:

1. helyezett: Nagy Noémi: "Vanília bomba" - Gazdasági, pénzügyi tudás elmélyítése az esettanulmány módszerével - Konzulens tanár: Dobó István

2. helyezett: ------

3. helyezett: Mészáros Dávid: Közgazdasági kísérletek a tanítási órán. Egy kísérlet eredményei, tapasztalatai, javaslatai - Konzulens tanár: Dobó István

A díjazott pályaművek készítői pénzjutalomban részesülnek.

Az OTP Fáy András Alapítvány munkatársai ezúton is gratulálnak a nyerteseknek.