-a a +a

Alapítványi segítség Rakamazra

2013-12-16 13:35
6546

Munkatársainkat egy testvérpár, Orosz Bence és Szabolcs várta, akik örökletes, gyógyíthatatlan betegséggel élnek együtt igen nehéz körülmények közt. Az O.K Központ ingyenes tréningjein, rendezvényein résztvevő diákok, érdeklődők, vendégek és az Alapítvány munkatársai O.K. Kapitány korábbi felhívására közösen gyűjteni kezdték a műanyag kupakokat, mivel ezek beváltásával Bence és Szabolcs közelebb kerülnek ahhoz, hogy egy olyan kisbuszt vegyenek, amelyben mind a ketten elférnek a mozgásukat segítő, elektromos székeikkel együtt.

O.K. Kapitány és segítői az összegyűjtött kupakok mellett tartós élelmiszereket és egy fenyőfát is vittek Rakamazra. A személyes találkozó megmutatta a szülők töretlen kitartását és küzdelmét, amelyet annak érdekében tesznek, hogy mindent megadhassanak gyermekeiknek.


Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.