-a a +a

Alapítványi tanulmánypályázat – eredmények

2021-06-16 08:45
P%c3%a1ly%c3%a1zat
Az OTP Fáy András Alapítvány által kiírt tanulmánypályázatra (https://www.ppk.elte.hu/OTP-Fay-palyazat-2021) beérkezett pályaművek szakmai értékelése, elbírálása megtörtént.
 

Az értékelést az Alapítvány által megbízott szakértői bizottság végezte, amelynek tagjai Dr. Nádasi Mária professor emeritus, a képzés korábbi felelőse és oktatója, Dr. Szivák Judit habilitált egyetemi docens, képzésvezető, és Dimény Katalin, a budapesti OK Oktatási és Innovációs Központ intézményvezető-igazgatója voltak. Döntésük alapján született meg a pályázat végeredménye (egy pályaművet az 1. helyre, kettőt a 3. helyre javasoltak), amit az Alapítvány illetékesei elfogadtak.

A végeredmény a következő:

1. helyezett: Záborszkyné Kuzmann Ildikó Katalin: A szimulációs játékok gazdaGsága (konzulens tanár: Giczi Imréné)

2. helyezett: ----

Megosztott 3. helyezett: Papp Ágnes: Taking risks - Közgazdasági kísérletek az angol nyelvórán (konzulens tanár: Dobó István) és Tóth Brigitta: Játékok alkalmazásának lehetőségei a pénzügyi-gazdasági ismeretek tanításában (konzulens tanár: Giczi Imréné)

A díjazott pályaművek készítői pénzjutalomban részesülnek, a nyertes pályázók a témákról az alapítványi Szakmai Héten fognak előadást tartani.

Az OTP Fáy András Alapítvány munkatársai ezúton is gratulálnak a nyerteseknek.