-a a +a

Alapítványi trénerek az „Anya és Apa a munkahelyen” napon

2018-08-09 06:29
Cikkhezkell

Az OTP Contact Centerében több százan dolgoznak azért, hogy az OTP Bankos ügyfeleknek telefonos ügyfélszolgálaton keresztül segítséget tudjanak nyújtani kérés, kérdés esetén.

 

Augusztusban két „Anya és Apa a munkahelyen" napot tartottak, melynek keretein belül a munkatársak bevihették gyermekeiket az irodába, ahol megismerkedhettek a szüleik munkájával, illetve különböző színes programokat szerveztek nekik.

Ezen a „nyílt napon" vettek részt az OTP Fáy András Alapítvány trénerei , akik egy színes programelemmel készültek a gyerekeknek. A másfél órás foglalkozás alatt a legifjabbak izgalmas gyakorlatokon keresztül ismerkedhettek meg pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási alapfogalmaikkal. A gyerekek bizonyították, hogy mostantól őket is büszkén lehet szólítani pénzügyi ninjáknak, mivel hibátlanul teljesítették a ninja gyakorlatokat. A legnagyobb sikert a trénerek legkisebb útitársa, Sphero robot aratta; a gyerekek játszi könnyedséggel kezelték a tablet által vezérelt robotot. A program sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint a gyerekek rendkívül pozitív visszajelzése és mosolya.