-a a +a

Állami gondozottakat oktattak az O.K. Központ trénerei Székesfehérváron

2013-04-08 13:07
5579

A 4 órás tréningen 17-20 év közötti fiatalok vettek részt, melyen a trénerek arra törekedtek, hogy olyan hétköznapi gazdasági és pénzügyi ismereteket és információkat adjanak át a résztvevők számára, ami rendkívül hasznos lehet ahhoz, hogy az állami gondozásból kikerülve önállóan is megállják a helyüket a pénzügyi világban, felismerjék a lehetőségeit és tudatosabban kezeljék pénzügyeiket.

A résztvevők nyitottak és befogadóak voltak a képzésre, hiszen felismerték, hogy akár a jövőjük múlhat egy-egy pénzügyi döntésen. Lehetőségük adódott arra, hogy saját megélt tapasztalataikon keresztül, szórakozva sajátítsák el az életüket segítő pénzügyi tudást.

A tapasztalatokra építve szükségesnek tartjuk, hogy minél több állami gondozott fiatal számára átadható legyen az interaktív képzés.


Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.