-a a +a

Almágyi diákok tréningjei harmadszor is

2017-05-24 08:17
Alm%c3%a1gy1 3

A múlt heti tréningek nagy sikerére való tekintettel 2017. május 23-án az OTP Fáy András Alapítvány nyíregyházi trénerei ismét a szlovákiai Almágyra látogattak, ahol az Alapiskola és Óvoda Almágy 6. és 9. évfolyamos diákjai vettek részt pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási tréningeken. A szlovákiai magyar tanulók oktatása az „O.K.+ 2007-2014" című Erasmus+ projekt keretében valósult meg.

 

Az Almágyi Alapiskola mintegy 36 tanulója vett részt pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási tréningeken 4 csoportban, amely tréningek ez alkalommal is nagy sikert arattak a részt vevő diákok körében. A gyerekek természetesen a szórakozva tanulás jegyében és játékos gyakorlatok analógiáján keresztül ismerkedhettek meg olyan fontos pénzügyi, gazdasági fogalmakkal, mint például a kockázatvállalás.



Ez a tréningnap is ugyanolyan jól sikerült, mint a korábbiak, a diákok és a trénerek is nagyon jól érezték magukat a kitelepülés során. A diákok visszavárják az Alapítvány munkatársait újabb hasznos és tartalmas tréningekre.


A fenti cikkben foglaltak csak az OTP Fáy András Alapítvány és a stratégiai partnerek véleményét tükrözi, és sem a Nemzeti Iroda, sem az Európai Bizottság nem felelős a cikkben szereplő információk semminemű felhasználásáért.