-a a +a

Az Alapítvány is részese volt a Magyar Ifjúsági Darts EB sikerének

2016-07-18 08:53
000

Az OTP Fáy András Alapítvány volt az egyik fő támogatója a 2016. június 13 és 16 között Budapesten megrendezésre kerülő ifjúsági Darts EB-nek, amelyen Czipó Vivien és Neumajer Kitti női párosban aranyérmet nyertek, ezzel pedig megvédték a tavalyi EB címüket az erős nemzetközi mezőnyben.

A színvonalas versenysorozatnak és gálaünnepségnek a Hotel Hungaria City Center adott otthont, ahol a lányaink többek között német, holland és ír versenyzők mellett a Darts őshazájából érkező angol lányokat is maguk mögé utasították.

Az Alapítvány már évek óta együttműködik a Magyar Darts Szövetséggel, hiszen a tananyag fejlesztések során az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Darts több oktatási modulban és gyakorlatban is kiemelkedő szerepet kap. Egy megfelelő gazdasági környezetbe helyezett feladat például saját tapasztalatokon keresztül mutatja be a kockázatvállalást, valamint remek csapatépítő gyakorlatként is használható.

A két szervezet együttműködése nem csak a tananyagfejlesztés és a sportesemények kapcsán fonódik össze, mivel a két aranyérmes lány az OK Oktatási Központban is tiszteletüket teszik, ahol a szakmai hét keretein belül tartanak majd előadást.

A lányok sikeréhez az OTP Fáy András Alapítvány ez úton is gratulál!