-a a +a

Az I. Országos Nyárköszöntő Gyermekfesztiválon járt az OTP Fáy András Alapítvány

2013-06-25 11:47
5929

Az O.K. Központ egy újabb helyszínen mutatta be pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási edukációs programját, amely során az érdeklődő fiatalok többek között részt vehettek labirintus játékunkban, tekézhettek vagy éppen egy óriás puzzle képeit illeszthették össze. A különböző feladatokat nagy lelkesedéssel oldották meg a fiatalok. A különböző sikeresen befejezett aktivitásokat követően nem csak ajándékokkal gazdagodtak a gyerekek, hanem némi tudással is, pénzügyi tudatossággal is, ami a jövőjük megalapozásához rendkívül fontos lehet.

A program jó lehetőség volt arra, hogy a jövőben akár egy hosszabb távú együttműködés is megalapozásra kerüljön; nem csak a fóti gyerekekkel, hanem az ország valamennyi hasonló helyzetben lévő fiataljával illetve a velük foglalkozó szakemberekkel.


Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.