-a a +a

Biztonság, pénzügyi edukáció és szórakozás – ez volt az idei Élményhét

2020-08-16 20:09
O 20200819 174450 347 75310
Idén hat turnusban került megrendezésre az OTP Fáy András Alapítvány szakmai közreműködésével megrendezett Élményhét Pénzügyi Edukációs Programsorozat. A békásmegyeri OTP Hotelben tartott ötnapos etapok során a pénzügyi ismeretek megszerzésén túl kiemelt figyelmet kapott nem csak a járványügyi előírások betartása és betartatása, hanem az egészséges életmódra nevelés, valamint a gyermekjogokkal való ismerkedés is.
 
 

A hat hét során Békásmegyeren megforduló közel 150 gyermek a legújabb digitális eszközökkel, illetve korábban soha nem használt oktatási modulok és eszközök (például Ninja Box) segítségével sajátíthatta el a hétköznapok során felhasználható pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási ismereteket.

 

A nyári szünethez és az elnevezéséhez „illően” azonban az Élményhét nem csupán a játékos formába bújtatott tanulásról, hanem ugyanúgy a minőségi szabadidő eltöltéséről is szólt, amelyek alatt a kikapcsolódás és a rekreáció mellett a közösségépítés, illetve a kialakult vírushelyzet miatt az egészségügyi prevenció is végig fontos szerepet játszottak.