-a a +a

Családi Nap számos alapítványi programmal

2018-05-07 17:02
Img 4140 (fileminimizer)

2018. május 5-én a szentendrei Skanzenben az OTP Fáy András Alapítvány ismét szórakoztató, ugyanakkor a pénzügyi tudatosságot és önismeretet fejlesztő programokkal várta az OTP Bank Családi napjának többezer résztvevőjét.

 

Az Alapítvány ezúttal már négy különböző helyszínen készült a közönség fogadására, ahol a felnőttek és gyerekek egyaránt kipróbálhatták az OK Projekt keretében fejlesztett legújabb programelemeket is, amelyek segítségével igazi pénzügyi „ninjákká" válhattak.

Természetesen a hagyományos aktivitások rajongói sem csalódtak, hiszen ők érdekes pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási tartalmú kvíz kérdéseken törhették a fejüket, illetve a legkisebbek egy színezős játékban villanthatták meg kreativitásukat.

Ezúttal sem maradtak ki az intenzív testmozgással járó meglepetések az OTP Fáy András Alapítvány programjából. A legkisebb gyerekek ugrálóvárban szórakozhattak, míg a nagyobbakra lézerharc és levezetésnek némi videojátékos autóversenyzés várt az Alapítvány által kialakított helyszíneken.