-a a +a

Édes Élet forgatás az O.K. Központban

2014-09-03 14:59
7730

 

Az éppen az intézményben tartózkodó Budai Középiskola diákjai örömmel fogadták az Édes Élet című műsor szereplőjét, aki saját életéből merített példáit, tapasztalatait is megosztotta velük. Kiscsoportokban stratégiát alkottak és egyfajta sorrendet állítottak fel a megadott értékek között, melyekre később licitálhattak is. Előkerült a siker mint érték, mely később a program központi témájává vált. Ezen keresztül érintették ugyanis a fiatalok a sikeres életvitelt, a megtakarítások fontosságát, a kudarcélményeket, melyek szintén meghatározó szerepet játszanak életünkben.

A tréning végén a diákok selfie-ket készítettek L.L. Juniorral, akitől csak péntekig búcsúzunk, hiszen az O.K. Központ felkérésére készített dal bemutatására még a héten zajló rendhagyó évnyitón kerül sor. Izgatottan várjuk a pénteket, és persze a forgatás eredményét, mely a jövő hét közepén kerül adásba.


Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.