-a a +a

Egészségtudatosság és pénzügyi kultúrafejlesztés a B33 bajnokságon

2018-06-04 09:53
B33 k%c3%a9p cikkhez (fileminimizer)

2018. június 2-án Kecskeméten került megrendezésre a B33 Kosárlabda Diákolimpia verseny, amelyen - a korábbi évekhez hasonlóan - az OTP Fáy András Alapítvány is képviseltette magát OK Projektjével.

 

A látogatók az OTP Fáy András Alapítvány trénereinek közreműködésével olyan játékos pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási ismeretek átadó gyakorlatokban próbálhatták ki magukat, amelyek fontos, a mindennapi életben használatos fogalmakkal ismertetik meg őket. Az esemény középpontjában az egészségtudatos életmód és természetesen a kosárlabda állt, de emellett az Alapítvány jóvoltából előtérbe került a pénzügyi tudatosság is.

Az alapítványi standnál az érdeklődők rövid ízelítőt kaphattak az OK Projekt egyedi módszertanából, amely pénzügyi tudatosságra, pénzügyi önismeretre neveli napjaink közép- illetve általános iskolás generációját. Emellett pedig az is fontos volt, hogy a szellemi gyarapodás mellett az OTP Fáy András Alapítvány az egészséges életmódot és a rendszeres sportolást is támogassa ezen az ifjúsági kosárlabdaversenyen keresztül.