-a a +a

Egyetemista csoport az Aréna tréningen

2017-10-13 13:47
Arena (fileminimizer)

2017. október 12-én a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karának másodéves gazdálkodás-menedzsment szakos hallgatói látogattak el az FTC labdarúgó csapatának otthont adó Groupama Arénába, hogy részt vegyenek az OTP Fáy András Alapítvány külső helyszíni tréningjén.

 

Maga az esemény önmagaában nem számít kuriózumnak, hiszen már számtalan csoport ellátogatott az intézménybe erre az alapítványi képzésre; az alkalom különlegessége a résztvevők személyében rejlett, ugyanis az eddigi csoportok általános és középiskolákból érkeztek.

A kétórás tréning alatt a hallgatók megismerhették az épület legérdekesebb helységeit (pl. öltözők, VIP-páholyok, sajtószoba), amelyekben játékos gyakorlatokon keresztül foglalkozhattak például a szponzorkeresés rejtelmeivel és nehézségeivel, de például végigbeszélhették egy ilyen épület üzemben tartásának lehetőségeit is a trénerek segítségével. A látogatás a Fradi gazdag történelmét bemutató múzeumi sétával ért véget.

A csoport ezután ellátogatott a budapesti OK Oktatási Központba, ahol bemutatásra került számukra a teljes épület az oktatótermektől a büféig, majd egy kockázatvállalási gyakorlat segítségével lehetőségük nyílt a központban folyó szakmai munkába is betekinteni. A gyakorlatok sikeres elvégzésével és egy rövid szakmai beszélgetéssel ért véget az élménydús nap az egyetemisták számára.