-a a +a

„Esély a Jövő Generációjának!” a határon túl is

2016-11-07 03:13
000

A nyitó napon a képzések az aradi Csiky Gergely Főgimnáziumban zajlottak, itt adaptált tréningeken vettek részt az 5-8. évfolyamos diákok közel 100 fővel.

Ezekkel párhuzamosan az iskola pedagógusai egy módszertani bemutatón betekintést nyerhettek az OK Projekt által alkalmazott gyakorlatokba, prezentációkba. Mind a diákok, mind a pedagógusok örömmel vettek részt az aktivitásokban.

Második nap a Csiky Gergely Főgimnáziumban és a kisiratosi Páter Godó Mihály Gimnáziumban párhuzamosan zajlottak a tréningek 4-12. évfolyamos diákok körében. Az interaktív előadások és a játékos gyakorlatok segítségével spórolásról, befektetésekről, hosszú távú tervezésről tanulhattak a fiatalok.

A folyamatos érdeklődés, a képzéseken való aktív részvétel, a messze földön híres vendégszeretet miatt szinte borítékolható a program folytatása. A felek tavasszal újra találkoznak a budapesti OK Oktatási Központban, és remélhetőleg a következő tanévben is, akkor már az Erasmus+ projekt keretein túl.


A fenti cikkben foglaltak csak az OTP Fáy András Alapítvány és a stratégiai partnerek véleményét tükrözi, és sem a Nemzeti Iroda (Tempus Közalapítvány), sem az Európai Bizottság nem felelős a cikkben szereplő információk semminemű felhasználásáért.