-a a +a

Európa Nap 2017. az Alapítvány Erasmus+ projektjeivel

2017-05-09 09:24
Img 2346

Idén május 7-én a fővárosi Szabadság téren került megrendezésre az Európa Nap, amelynek keretében Magyarország uniós tagságának 13. évfordulóját futóversennyel és kulturális programokkal ünnepelték az érdeklődők. A rendezvényen az OTP Fáy András Alapítvány OK Oktatási Központja is részt vett.


 

Bár az esős, szeles idő a futóknak nem kedvezett, annál többen jelentek meg az OK Oktatási Központ standjánál, ahol a fókuszban ezúttal az Alapítvány Erasmus+ projektjeinek keretében megvalósított pályaorientációs tréningjei (lsd. „CareerProgramme - Going beyond borders" című E+ projekt), valamint európai uniós ismeretszerző programja (lsd. „O.K.+ 2007-2014" című E+ projekt) álltak, melyeket játékos feladatokkal mutattak be a tréner munkatársak.

A standra látogatók ezeken kívül megismerkedhettek az intézmény programkínálatával, céljaival, azaz a fentiek mellett az OK pénzügyi műveltséget és tudatosságot fejlesztő programjairól is tájékoztatást kaptak.


A fenti cikkben foglaltak csak az OTP Fáy András Alapítvány és a stratégiai partnerek véleményét tükrözi, és sem a Nemzeti Iroda, sem az Európai Bizottság nem felelős a cikkben szereplő információk semminemű felhasználásáért.