-a a +a

Fáy Siker Tábor immáron hatodik alkalommal

2017-07-06 12:09
F%c3%a1yt%c3%a1bor2

Július 7-től idén már hatodik alkalommal várják a gyerekeket az OTP Fáy András Alapítvány munkatársai a Fáy Siker Táborában, melynek 2017-ben is a balatonszemesi OTP Hotel és Oktatási Centrum ad otthont. Ezen a nyáron négy turnus során több mint 160 diák vehet majd részt az ingyenes programon.

 

Hagyomány szerint délelőttönként - az OK Projekt pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási és az „O.K.+ 2007-2014” elnevezésű Erasmus+ projekt kereteiben kidolgozott Európai Uniós ismereteket átadó - tréningek várják a fiatalokat, délutánonként - kihasználva a csodás balatoni környezet adta lehetőségeket - változatos programokkal, például pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási játékos feladatokkal, fürdőzéssel, sportolással, sorversenyekkel, BanKing kártyajátékkal és egy balatonfüredi hajóúttal készülnek az Alapítvány munkatársai. És a lista korántsem teljes, számtalan meglepetés vár a résztvevőkre. Az utolsó este megrendezendő zárórendezvényeken idén is lesz grillvacsora, oklevélátadás, illetve óriási karaoke és zenés-táncos mulatság.

Az eseményeket a tábor folyamatosan frissülő blogján lehet követni, ami a www.faysikertabor2017.blogspot.hucímen érhető el.