-a a +a

Folytatódik a gyümölcsöző együttműködés az Alapítvány jászárokszállási mintaiskolájával

2021-09-02 07:59
O 20210914 073240 907 68841
Szeptember 1-jén az OTP Fáy András Alapítvány is képviselte magát Jászárokszálláson, a Deák Ferenc Gimnázium, Közgazdasági és Informatikai Szakgimnázium tanévnyitó rendezvényén, amelyet követően a további együttműködésről is egyeztettek a felek.
 

A tanévnyitó beszédet Majkutné Tóth Emma igazgatóasszony tartotta, aki kiemelte, hogy újra „jelenléti” oktatás folyhat az intézménybe, valamint jó szívvel ajánlotta a diákoknak, hogy lehetőségeik szerint használják ki az iskola által nyújtotta programokat a tanulásra, fejlődésre. Később Gergely Zoltán polgármester szintén a tanulás lehetőségére hívta fel a figyelmet.

Az ünnepség után szó esett az Alapítvány és az iskola együttműködéséről. Az előző tanévben a vírushelyzet miatt sajnos elmaradt, de idén ismét megvalósul az alapítványi trénerek által tartott karrier képzés; az iskola már több osztálynak foglalt időpontot az megújult Budapesti OK Oktatási és Innovációs Központba. Továbbá már szeptemberben részt vesznek az intézmény kiválasztott tanárai és diákjai az Alapítvány által biztosított jegyekkel a Marketing Summit szakmai rendezvényen illetve az Alapítvány is képviselni fogja magát az Gimnázium által megszervezésre kerülő családi napon.