-a a +a

Főnyeremény volt a nyíregyházi Iskolanap!

2017-06-13 18:17
2 (fileminimizer)

A 25 éves OTP Fáy András Alapítvány 2017 májusában alkotói pályázatot hirdetett Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei általános és középiskolás diákcsoportok számára. Az általános iskolás kisdiákok egy képregény formájában mutathatták be, hogy szerintük kik a pénzügyi szuperhősök és milyen kalandokba keveredhetnek ők.

 

E korosztályban a nyíregyházi Sója Miklós Görögkatolikus Óvoda és Általános Iskola 4. osztályának pályaműve nyert, így nyereményként 2017. június 12-én egy iskolanap került megrendezésre az intézményben.

A diákok többek között egy fergeteges koncerten vehettek részt, amelyen LL Junior biztosította számukra a remek hangulatot és a mindenki által jól ismert slágereket. A kiváló hangulatú koncertet követően pedig több aktivitáson is részt vehettek a diákok, amelyek során nagyon fontos szerep jutott a pénzügyi tudatosságnak is. Kipróbálhatták magukat a BanKing kártyajátékban, egy játékos célba dobó gyakorlaton keresztül megismerkedhettek a kockázatvállalás fogalmával, illetve mindezeken felül a résztvevők megcsodálhatták az OTP Fáy András Alapítvány „csodabogarát", a Beetlet is. A nap végén minden kisdiák egy-egy ajándékcsomaggal gazdagodott.