-a a +a

Hatalmas érdeklődés övezte az Alapítvány standját az Educatio Kiállításon

2016-01-28 10:51
Img 0620

Az oktatóközpont trénerei több aktivitással is várták a lelkes középiskolás diákokat, szülőket és pedagógusokat. A látogatók kipróbálhatták a modern eszközpark egyes elemeit és belekóstolhattak a speciális, pénzügyi tudatosságot fejlesztő, illetve az önismereti elemeket, pályaválasztáshoz szükséges ismereteket tartalmazó tréningekbe. Mindezzel nem csupán bepillantást nyerhettek tevékenységünkbe és módszertanunkba, hanem némi plusz tudást is hazavihettek.

Az esemény egyik legnagyobb látványossága minden bizonnyal az OK Oktatási Központ színes tuning autója volt, amely nemcsak a jó hangulathoz elengedhetetlen zenével, hanem videókkal és xbox játékokkal is szórakoztatta az érdeklődőket.

Természetesen idén sem távozott senki üres kézzel standunktól, ahol számos rendkívül pozitív visszajelzést kaptunk, miszerint nagyon hasznosnak, szükségesnek és hiánypótlónak ítélik meg az Alapítvány munkáját. Az OK Oktatási Központ munkatársai csoportok jelentkezéseit is regisztrálták ingyenes képzéseinkre, online felületeinken pedig folyamatosan kapjuk az érdeklődő üzeneteket és részvételi igényeket.