-a a +a

„Helló Nyíregyháza!” 2017-ben is

2017-04-24 11:17
1 (fileminimizer)

2017. április 21-én 6. alkalommal került megrendezésre a „Helló Nyíregyháza!" elnevezésű esemény, amelyen a nyíregyházi OK Oktatási Központ csapata is részt vett. Immáron 3. éve az érdeklődők sok érdekes és hasznos információhoz jutottak pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási témákban, emellett megismerkedhettek az OK Oktatási Központ által kínált programokkal és új pályázatával.

 
 

Az általános és középiskolás diákok a pénzügyi és EU-s ismereteket átadó tréningek mellett (ez utóbbiak az „O.K.+ 2007-2014" című Erasmus+ projekt keretében kerülnek megtartásra) 2017 januárja óta karrier és önismereti képzéseken is részt vehetnek (ezek pedig a „CareerProgramme - Going beyond borders" című Erasmus+ projekt szerves részét képezik). Minden tréning iránt nagy volt az érdeklődés a rendezvényen, akárcsak a délutáni, 2 hetente megrendezendő Filmklub iránt is.

A rendezvényen minden korosztály képviseltette magát a standunknál, kipróbálhatták játékos aktivitásainkat: a BanKing kártyajátékot, a darts gyakorlatot, de a kisebbek is találtak maguknak elfoglaltságot, mivel fontos szerephez jutott a Sulibank Élményportál is, amely szintén nagy népszerűségnek örvendett az általános iskolás korosztály körében. A gazdasági témájú játékokban szerzett élmények mellett látogatóink az OTP Fáy András Alapítvány „csodabogarát", az XBOX-szal és hangtechnikával felszerelt Volkswagen Beetle-t is megcsodálhatták. Valamint az új pályázatunkról is tájékoztattuk a jelenlévőket, amely ezen a linken érhető el.

Bízunk benne, hogy jövőre is az eddigiekhez hasonló, pozitív fogadtatásban és kiemelt érdeklődésben lesz részünk Nyíregyháza egyik legnépszerűbb városi rendezvényén, valamint abban is, hogy újabb diákok látogatnak majd hozzánk az OK Oktatási Központba.