-a a +a

Helló, OK Központ; Helló, Nyíregyháza!

2015-04-27 09:57
8392

Az alapítványi standnál az érdeklődők nemcsak hasznos pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási információkhoz juthattak játékos módon, hanem az OK Központ „csodabogarát" is megcsodálhatták.

A rendezvény fő célja, hogy Nyíregyháza lakosait és civil kezdeményezéseit, az itt működő szervezeteket közelebb hozza egymáshoz, mindenki számára lehetőséget adjon a találkozásra, megismerkedésre. Miután az OTP Fáy András Alapítvány több mint egy éve aktív részese a város oktatásának, valódi otthonra lelt a szabolcsi megyeszékhelyen, ezért munkatársai, trénerei számtalan színes programmal várták az érdeklődőket, melyek között az általános iskolás, középiskolás és a felnőtt korosztály is egyaránt megtalálta a számára legmegfelelőbb aktivitást. Ezekben a játékos feladatokban, ahogy az alapítványi tréningeken is, a szórakozás mellett a pénzügyi tudatosságé volt a főszerep. A mintegy 450-500 érdeklődő diák, köztük például az ibrányi Komplex-telep program hátrányos helyzetű gyermekeinek vagy Nagy Richárdnak, a 2014-es X-faktor 4. helyezettjének kedvence az OK Központ Beetle típusú „csodabogara" volt.

Az új érdeklődők mellett nagyon sok olyan diákkal találkoztak az Alapítvány munkatársai, akik korábban már részt vettek képzéseiken vagy éppen a Fáy Gazdasági Táborban.