-a a +a

Kapunyitási Pánik Konferencia és Állásbörze

2013-05-08 13:18
5636 (1)

A május 7-én és 8-án az ELTE Múzeum körúti épületében megtartott esemény iránt érdeklődőkképet kaphattak intézményünk működéséről, rövid illetve hosszú távú terveiről. Standunk vendégei ezek mellett arról is tájékozódhattak, hogy a közeljövőben milyen új, például a sport és üzlet kapcsolatát vagy a médiaismereteket bővítő és az ezekkel kapcsolatos képzettséget fejlesztő tréningekkel készülnek az O.K. Központ tananyagfejlesztő munkatársai.

Standunk vendégei természetesen ezúttal sem távoztak üres kézzel, hiszen a tőlünk már megszokott módon vendégeink ezúttal is próbára tehették ismereteiket Pénzügyi Kvíz elnevezésű játékunkon s ha helyesen válaszoltak, megpörgethették az O.K. Központ szerencsekerekét ajándékainkért.

E rendezvény is bizonyította, hogy programjaink iránt nem csak a középiskolások, hanem az idősebb, egyetemista korú, fiatal felnőttek is érdeklődést mutatnak.


Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.