-a a +a

KarrierIskola a jászárokszállási Mintaiskolában

2017-05-08 11:03
J%c3%a1sz%c3%a1roksz%c3%a1ll%c3%a1s1 20170508

2017. április 20. és május 5. között került sor - a „CareerProgramme - Going beyond borders" című Erasmus+ projekt keretében - arra a 4 alkalmas karrier tréningsorozatra, amelyen a jászárokszállási Deák Ferenc Gimnázium, Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola 28 diákja vett részt.

 

Az OTP Fáy András Alapítvány OK Oktatási Központjának 2 trénere „házhoz vitte" a tréninget, amelynek fókuszában a pályaorientáció, szakmaismeret állt. Az osztály 2 csoportban dolgozott 1-1 trénerrel, és mindenki nagyon élvezte a közös munkát. Nem csoda, hiszen a résztvevők kipróbálhatták magukat olyan helyzetekben, amelyekkel találkozhatnak később akár a munkakeresés során, pl.: állásinterjú. A 4 órás tréningeken nem csak az önismeret fejlesztése volt cél, hanem a szakmákkal kapcsolatos információk bővítése egyaránt.

A kellemes, bizalmi légkör lehetővé tette a diákok számára, hogy felszabadultan, őszintén legyenek jelen a gyakorlatokban.

Ahogy máskor is, a csoport tagjai azonnal jelezték egy-egy mosollyal a megszerzett tapasztalatok hasznosságát.


A fenti cikkben foglaltak csak az OTP Fáy András Alapítvány és a stratégiai partnerek véleményét tükrözi, és sem a Nemzeti Iroda, sem az Európai Bizottság nem felelős a cikkben szereplő információk semminemű felhasználásáért.