-a a +a

Közösségépítés és tehetségfejlesztés a nyíregyházi OK Pedagógus Klub rendezvényen

2017-05-19 14:01
Nyiregyped 00016

Ebben a tanévben május 18-án immáron harmadik alkalommal került megrendezésre a nagysikerű OK Pedagógus Klub elnevezésű rendezvény a nyíregyházi OK Oktatási Központban. Az eseményre többek között Nyíregyházáról, Fehérgyarmatról, Csengerből érkeztek érdeklődő pedagógusok, akik színvonalas előadásokat hallgathattak meg a felkért szakemberektől.

 

Az est első előadója Roma Ádám volt, aki a Nyíregyházi Móra Ferenc Általános Iskola Petőfi Sándor Tagintézményének fizika- informatika szakos pedagógusa, és nemrég rangos elismerést nyert szakmai munkájáért: a Neteducatio Pedagógus Oscar-díját. Közösségépítő osztályfőnöki tevékenységeiről, módszereiről és tapasztalatairól számolt be a résztvevőknek egy kötetlen beszélgetés keretein belül.

A következő programelem Dr. Duró Zsuzsa gyermekpszichológus, tehetségfejlesztési szakértő előadása volt, aki az osztályban tanuló tehetséges gyerekek felismeréséről és fejlesztéséről beszélt az érdeklődőknek.

Az előadások közötti szünetben a Szabolcs- Szatmár- Bereg megyei pedagógusok bővebb információkat szerezhettek trénereinktől a nyíregyházi OK Oktatási Központ alkotói pályázatáról, amely általános- és középiskolás diákok számára is elérhető és a nyertesek értékes nyereményekkel gazdagodhatnak.

Az estet most is Gasztro Klub zárta, amelyen a rendezvény résztvevői megkóstolhatták az ínycsiklandozó macaronokat és az ízletes pogácsákat is.