-a a +a

Lakossági fórumon mutatkozott be az O.K. Központ

2012-11-05 13:43
5181

A rendezvény a Hotel Benczúrban került megrendezésre, ahol a projektvezető, dr. Sarkady-Kiss Lilla egy tartalmas szakmai prezentáció keretében ismertette az O.K. Központ működésével kapcsolatos információkat, tudnivalókat.

Az O.K. Központnak ez volt az első nyilvános eseménye, amelyre a szervezők elsősorban a megvalósulási helyszín, a Benczúr utca környékén lakó érdeklődőket várták.

Az előadás után az OTP Fáy András Alapítvány ügyvivője, Schrankó Péter elmondta, hogy 2013-ban - miután a Központ megkezdte az üzemszerű működését - nyitott napok keretén belül lehetőség nyílik a nagyközönség számára, hogy ellátogasson a házba és betekintést nyerjen annak működésébe, mindennapjaiba.


Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.