-a a +a

Leöveysek a budapesti OK-ban

2017-05-05 08:56
Le%c3%b6vey1 20170505

Az OTP Fáy András Alapítvány 2017. április 7. és május 5. között a Leövey Klára Gimnázium 9 tanulóját fogadta tréningre a budapesti OK Oktatási Központban. A fiatalok ezúttal nem egy pénzügyi-gazdasági oktatáson, hanem az Alapítvány Karrier Programjában vettek részt, nevezetesen a „CareerProgramme - Going beyond borders" című Erasmus+ projekt keretében tartott tréningsorozaton.

 

Ez az egyedülálló tréningsorozat 4 alkalmat ölelt fel, mely minden egyes alkalommal más és más szempontok szerint közelített a pályaorientáció témaköréhez. Első alkalommal leginkább az önismeret mélyítésére helyeződött a hangsúly. A második alkalommal kommunikációs készségfejlesztésre került sor. A harmadik és negyedik találkozó a szakmaismeret mélyítésére és a tudatos tervezés fontosságára hívta fel a figyelmet. Minden egyes esetben a diákok lelkesen és várakozással telve érkeztek a programra. A színes feladatok és a tapasztalatszerzés mellett természetesen barátságok is alakultak és erősödtek meg.

A rengeteg információ és tudás megszerzését egy közös fényképnézegetés zárta le, amelyben az elmúlt alkalmak legemlékezetesebb eseményei és tudnivalói is összegzésre kerültek.


A fenti cikkben foglaltak csak az OTP Fáy András Alapítvány és a stratégiai partnerek véleményét tükrözi, és sem a Nemzeti Iroda, sem az Európai Bizottság nem felelős a cikkben szereplő információk semminemű felhasználásáért.