-a a +a

Ma délután megkezdődik az idei Fáy Gazdasági Tábor

2015-06-22 09:35
8537

Az első turnusban a nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium, a Zrínyi Ilona Gimnázium és Kollégium, a Krúdy Gyula Gimnázium és a Széchenyi István Közgazdasági, Informatikai Szakközépiskola és Kollégium tanulói vesznek részt. Sokan közülük már korábban is találkoztak az Alapítvány trénereivel a különböző pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási alapismereteket átadó tréningeken.

A tábor első napján az ismerkedés mellett a diákok meghallgatják a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának előadását, amelyen elsajátítják a fürdőzéssel kapcsolatos legfontosabb szabályokat. A második naptól kezdve délelőttönként pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási tréningen vesznek részt a fiatalok, délutánonként többségében pedig szórakoztató, a Balatonhoz köthető programok lesznek, így például egy sétahajókázással egybekötött múzeumlátogatás és koszorúzás is. Utóbbira Balatonfüreden, Fáy András emléktáblájánál kerül majd sor minden turnusban.

A táborban történtekről a naponta frissülő blogon lehet tájékozódni, amely ahttp://faygazdasagitabor2015.blogspot.hu/ címen található meg.