-a a +a

Májusban indul az OK Pedagógus Klub

2015-04-21 09:55
8378

Az OK Pedagógus Klub tagjai olyan szakmai és rekreációs lehetőségeket vehetnek igénybe, amelyek elősegítik mindennapi munkájuk hatékonyságának növekedését, egymás szakmaiságának megismerését, a személyes és szakmai kapcsolatok építését és ápolását.

Az OK Pedagógus Klub célkitűzései között kiemelkedő jelentőséggel bír, hogy tagjainak exkluzív, minőségi és számukra értékkel bíró programokat kínáljon, szolgáltatásokat nyújtson, amiért szakmai együttműködést, a diákok pénzügyi kultúrájának együttes fejlesztését, támogatását, aktív „jelenlétet" várunk a Klub tagjaitól. A felkínált lehetőségek a transzparencián, a közös értékeken és a minőségen alapulnak.

Hogyan lehet a Klubba felvételt nyerni? Az OK Pedagógus Klubba meghívás alapján lehet bekerülni, amelynek feltétele az OK Projektben vagy a Sulibank programban való aktív részvétel, elköteleződés a diákok pénzügyi kultúrájának fejlesztése iránt, hosszú távú, aktív kapcsolat az Alapítvánnyal. A klubtagság - ennek jegyében - jutalom és egyben kiváltság is.