-a a +a

Megkezdődött a Fáy Gazdasági Tábor

2014-06-30 12:00
7598....

Az idei tábor helyszíne az OTP Hotel és Oktatási Centrum, de az előző évekhez hasonlóan egy sétahajókázással egybekötött koszorúzás is a program része lesz, amelyre Balatonfüreden, Fáy András emléktáblájánál kerül sor.

Az első napon az ismerkedés mellett a diákok meghallgatták a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának előadását, amelyen elsajátították a fürdőzéssel kapcsolatos legfontosabb szabályokat.

A második naptól kezdve délelőttönként pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási tréningen vesznek részt a fiatalok, délutánonként pedig szórakoztató, a Balatonhoz köthető programok lesznek. Természetesen ezeken is megjelennek játékos jelleggel a gazdasággal, pénzkezeléssel összefüggő ismeretek, a foglalkozások fókuszában az O.K. Központ tréningjein alkalmazott „edutainment" módszertan áll.

A táborban történtekről a diákok a naponta frissülő blogon számolnak majd be, amely a http://faygazdasagitabor2014.blogspot.hu/ címen található meg.


Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.