-a a +a

Messze, messzebb, legmesszebb… Zalában járt az O.K. Központ trénercsapata!

2013-04-22 13:13
5593

A célpont ezúttal Lenti volt, ahol a Gönczi Ferenc Gimnázium valamint a Lámfalussy Sándor Szakközépiskola 11. illetve 12. évfolyamos diákjai tehették meg az első lépéseket a pénzügyi tudatosság felé vezető úton.

A középiskola elvégzése előtt álló diákok a tréningelemek segítségével megismerkedhettek a gazdaság főbb piacaival, a pénzügyi tervezés és szervezés fontosságával továbbá ízelítőt kaphattak a munkaerő piacon rájuk váró kihívásokból. A képzés sikerére jellemző, hogy mindkét középiskola jelezte, szívesen látják munkatársainkat a 9. és 10. évfolyamoknak szánt képzések keretében is. A miskolci kitelepüléshez hasonlóan ezúttal sem maradt el a házi rekord beállítása, hiszen a zalai város volt az eddigi legtávolabbi helyszín, ahol szakembereink megtartották tréningprogramunkat.


Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.