-a a +a

Nehéz sorsú diákok a Fáy Gazdasági Táborban

2014-07-14 09:54
7642

A Humanitás Alapítvány szociális szakemberei és az O.K. Központ trénerei nagyszerűen tudtak együtt dolgozni és közösen vonták be a "Vigyázó kéz" Gyermekvédelmi Egyesület által küldött diákokat, akik szívesen vettek részt a tréningeken, vetélkedőkön, valamint a különböző szakmai előadásokon. A diákok nagy érdeklődést tanúsítottak a programok iránt, amelyeken igen aktívan vettek részt. A gyerekek elmondásai szerint a pénzügyekkel kapcsolatban még sosem kaptak ennyi új ismeretet, ilyen könnyen megérthető, játékos formában. Többen is elmondták, hogy ezen túl a hétköznapjaikban is hasznosítani fogják a táborban megszerzett ismereteket.

Mind a Humanitás, mind pedig a Fáy Alapítvány szakemberei elégedettek voltak az együttműködéssel, és lehetőség szerint a továbbiakban is szerveznek közös programokat.


Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.