-a a +a

Népszerű volt az Alapítvány standja az Educatio Kiállításon

2015-01-26 08:32
Educatio 2015 00002

Az O.K. Központ iráni érdeklődést jól jelképezi, hogy az esemény három napja alatt több ezer diák, szülő valamint pedagógus látogatta meg az alapítványi standot, ahol a látogatók a megismerkedhettek az intézmény céljaival, jövővel kapcsolatos elképzeléseivel. A fentiek mellett arra is lehetőség nyílott, hogy a stand vendégei játékos formában kóstolhassanak bele a speciális, pénzügyi tudatosságot és az önismeretet fejlesztő tréningekbe. Valamint szombaton - a korábbi évekhez hasonlóan - a mileszel.hu tanácsadói válaszoltak a fiatalok pályaorientációval, karriertervezéssel kapcsolatos kérdéseire.

Az általános iskolásoknak szóló Sulibank Program is jelen volt a kiállításon, ahol pedagógusok, szülők és a nagyobb testvért elkísérő kisiskolások is érdeklődtek a program iránt. A Suliban mókus mint annyi helyen már, itt is nagy népszerűségnek örvendett és nem csak diákokkal, hanem más kabalafigurák is fényképezkedtek vele.

A stand leglátványosabb „attrakciója" az O.K. Központ rendkívül színes tuning autója volt, amely a rendezvény három napjára igazi szórakoztató média-centrummá változott, ahol a filmnézés, zenehallgatás mellett a beépített játék konzollal is játszani lehetett. A látogatók éltek is a lehetőséggel...

A korábbi évek „gyakorlatához" hasonlóan az érdeklődők idén sem távoztak üres kézzel, hiszen a már megszokott alapítványi szerencsekerék segítségével egy bögrével, pénztárcával, tollakkal vagy akár egy nemzetközi diákigazolvánnyal gazdagabban térhettek haza az EDUCATIO 2015 Kiállításról.

 


Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosító számú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.