-a a +a

Népszerűek az EU-s tréningmodulok

2017-06-14 08:49
1 (fileminimizer)

Az OTP Fáy András Alapítvány nyíregyházi trénerei 2017. június 1-jén, 6-án és 13-án a Nyíregyházi SZC Wesselényi Miklós Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma 9. évfolyamos diákjai számára tartottak európai uniós ismereteket feldolgozó és bővítő tréningeket az „O.K.+ 2007-2014” című Erasmus+ projekt keretein belül.

 

A 3 napon át 6 csoportban zajló tréningeken összesen 72 fiatal ismerkedhetett meg az Európai Unió történetével, alappilléreivel, gazdaságával és működésének elveivel.

 

 

A diákok és a pedagógusok részéről is pozitív visszajelzések érkeztek a tréningekkel kapcsolatban. A gyerekek nagyon élvezték azt, hogy játékos és interaktív módon tudtak betekintést nyerni ebbe az elsőre megfoghatatlannak tűnő világba, ami meghatározza mindennapi életünket.

Fontos szerepet kapott a csapatmunka a gyakorlatok során, amelyből közösen levonták a diákok a következtetést: az Unióban és a gazdaságban is összefogásra van szükség, hogy sikereket lehessen elérni.

 

 

Az iskola többi diákját is felkészülten várják a nyíregyházi OK Oktatási Központ trénerei, akár EU-s, akár évfolyamos pénzügyi-gazdasági, akár tematikus vagy épp karrier tréningeken kívánnak részt venni a tanulók.

 

 

A fenti cikkben foglaltak csak az OTP Fáy András Alapítvány és a stratégiai partnerek véleményét tükrözi, és sem a Nemzeti Iroda, sem az Európai Bizottság nem felelős a cikkben szereplő információk semminemű felhasználásáért.