-a a +a

Nyárindító kitelepülés a Fóti Gyermekfesztiválon

2017-06-17 16:19
Img 2907 (fileminimizer)

Ahogy az elmúlt években mindig, idén is rendkívül családias hangulat fogadta az OTP Fáy András Alapítvány trénereit a Fóti Gyermekfesztiválon. Mivel az Alapítvány szívén viseli a jövő generáció jövőjének alakulását, így nem kérdés, hogy a munkatársai számára igencsak fontos, hogy a gyermekvédelmi gondoskodásban felnövekvő fiatalok számára is elősegítse a társadalmi integrációt

 

Ennek szellemében készült 2017. június 16-án a budapesti OK Oktatási Központ 5 lelkes munkatársa, hogy különböző aktivitásokon keresztül neveljék pénzügyi tudatosságra a kisebbeket és nagyobbakat.

A rendezvény folyamán közel 100 gyermek látogatott el az Alapítvány standjához, hogy a résztvételért cserébe fabatkákat gyűjtsenek, amit később aztán be is váltottak a „fesztiválboltban". Az Alapítvány Erasmus+ projektjeihez (a „Karrier Program - Határokon túl" illetve az „O.K.+ 2007-2014" címet viselő projektekhez) kötődően pénzügyekkel, gazdasággal, gazdálkodással és pályaorientációval, karriertervezéssel kapcsolatos csalafinta közmondások és kvízek, izgalmas célbadobó játék és színező egyaránt várta a játszani vágyó fiatalokat, akik egyöntetűen jelezték, jövőre újra részt vennének a közös kalandban.