-a a +a

Nyárindító Sportnapot tartott Székesfehérváron az OTP Fáy András Alapítvány

2013-06-12 09:51
5914

A nap folyamán az Alapítvány változatos programokkal igyekezett kiszolgálni a jövő generációjának igényeit: sportbajnokságokkal (fiú labdarúgás, lány streetball), koncertekkel, az OTP Fáy András Alapítvány O.K. Központja trénereinek interaktív pénzügyi, gazdasági gyakorlataival, az OTP Fogászati Szűrőbusszal, kézműves foglalkozásokkal, élőcsocsóval és szumójátékkal, különböző vetélkedőkkel.

A legnagyobb érdeklődés a futballmérkőzéseket kísérte, amelyen részt vett az -¬ Azurák Csaba és Papp Gergely televíziós műsorvezetőkkel megerősített - alapítványi csapat is. Természetesen idén sem maradtak zene nélkül a diákok. A fiatalok legnagyobb örömére két igen kedvelt zenei formáció is fellépett, a „Kávészünet" együttes megzenésített versekkel, a „Hősök" pedig ismert slágereivel szórakoztatta a közönséget.
A fellépések közötti szünetekben került sor a délelőtti sportversenyek eredményhirdetésére, amelyen a legjobb teljesítményt nyújtó csapatok az OTP Fáy András Alapítvány képviselőitől vehették át a fényes serlegeket és érmeket. Idén azonban ezeken túlmenően további nyeremény is várt az első helyezést elért sportolókra. Azurák Csaba, a TV2 szerkesztő-műsorvezetője ugyanis felajánlotta, hogy az aranyérmes fiú labdarúgó illetve lány streetball csapat tagjai látogatást tehetnek ősszel a TV2 stúdiójában.

„A Nyárindító Sportnap idén is jól sikerült, a fiatalok valódi közösségépítő program részesei lehettek, idén már ötödik alkalommal. Köszönet illeti mindazokat, akik segítettek a megvalósításban." - utalt a szervező stábnak kiemelt segítséget nyújtó és a helyszínt biztosító Árpád Szakképző Iskola és Kollégium vezetőinek és az Önkormányzat illetékeseinek munkájára Azurák Csaba, az Alapítvány kurátora (és egyben az alapítványi focicsapat csapatkapitánya).