-a a +a

OK Pedagógus Klub élményprogram a Magyar Nemzeti Galériában

2015-10-15 10:17
Okpedag%c3%b3gus klub rgb

A pedagógusok és kísérőik, valamint a klub alapítványi tagjai a hivatalos programkezdés előtt, egyedüliként az épületben vehettek részt a múzeum jóvoltából a különleges programon. A „Divatos művészek az európai művészetben” című tárlatvezetést követően a múzeum galériájában lehetőség nyílt a kötetlen beszélgetésre, ahol finom falatok mellett kerültek szóba olyan szakmai, oktatási kérdések, ötletek, amelyeket beépítünk a klub programjába, hiszen fontosnak tartjuk, hogy a klub a pedagógusok igényei és gondolatai mentén szerveződjön.

A hangulatos este jazz koncerttel, táncművészeti produkcióval, szakmai előadásokkal és további tárlatvezetésekkel folytatódott.

A résztvevők egyértelmű pozitív visszajelzései alapján szeretnénk továbbra is hasonló programokat szervezni azoknak a tanároknak, akik fontosnak tartják a diákok pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási edukációját, időt és energiát szánnak arra, hogy a diákok eljuthassanak az OK Oktatási Központ egyedülálló képzéseire. Ezúton is köszönjük még egyszer Balázsi Ágnes, Bálint Szilvia, Csapó Tamás, Feketéné Németh Annamária, Hirsch Imréné, Kincses Edit, Németh Tamás, Papp Orsolya, Povázai Zsuzsanna, Tál Teréz, Vágó Tamás és Garda Ibolya szakmai együttműködését!