-a a +a

Orosházán indult el az O.K. Roadshow

2014-10-16 09:59
7957

A rendezvény két szempontból is mérföldkő az O.K. Központ életben: egyrészt a roadshowval több ezer diákhoz juttathatjuk el új - készülő - tréningmoduljaink hírét az Alapítványtól már megszokott szórakoztató módon, másrészt a délelőtt kezdődő képzésekkel elmondható, hogy az ország összes megyéjében tartottunk már interaktív pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási tréninget.

Természetesen azon diákok sem mentek haza élmény nélkül, akik nem részesültek az orosházi képzésben, hiszen az udvaron parkoló Beetle és Varga Viktor remek hangulatot teremtettek: volt zene, játék, közös fotó készítése, beszélgetés, illetve bemutatásra kerültek az oktatóközpont különböző moduljai is, amelyek elnyerték a tanulók tetszését.

Az őszi szünetig még két helyszínen találkozhatnak a diákok a produkcióval: október 20-án a Budai Középiskolában, míg október 22-én a nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnáziumban.


Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.