-a a +a

Pedagógustájékoztató előadás Kapuváron

2017-05-30 10:40
Kapuvar

2017. május 29-én Kapuváron járt az OTP Fáy András Alapítvány képviseletében a Sulibank program projektvezetője, Benedek Henriett és a középiskolás tréningekért felelős vezető tréner, Rab Titanilla.

 

Az Alapítvány trénerei korábban jártak már Kapuváron, ekkor a helyi középiskolás diákok pénzügyi tudatosságát fejlesztették. Éppen emiatt még nagyobb örömmel fogadták a felkérést. Az esemény vendégei a környékbeli általános- és középiskolákban tanító pedagógusok voltak, akik széleskörű bemutatón keresztül ismerkedhettek meg az OK Projekt programkínálatával. A résztvevők betekintést nyerhettek a sokszínű tréningmodulokba, az egyedülálló módszertanba, a diákok és a pedagógusok számára elérhető lehetőségekbe, mint például a Sulibank Élményportál.

A tanárok az ingyenesen elérhető programok közül leginkább a 2-12. évfolyamosok számára kínált tréningek iránt érdeklődtek. Nagy örömmel tájékozódtak az „O.K.+ 2007-2014" és a „Karrier Program - Határokon túl" című Erasmus+ projektek keretében létrehozott, az európai uniós ismereteket feldolgozó és az EU-s ismereteket bővítő tréningmodulokról.

Az előadást követően a meghívottak, a szervezők és az előadók már az együttműködés és a programokon való részvétel következő lépéseit tervezve távoztak.