-a a +a

Pénzügyi kalandpálya Kunhegyesen

2017-06-01 12:39
Dscn2937 (fileminimizer)

2017. május 31-én az OTP Fáy András Alapítvány nyíregyházi és budapesti oktatóközpontjának lelkes trénercsapata Kunhegyesen járt és tartott játékos feladatokon alapuló élménygazdag, pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási edukációs foglalkozásokat.


 

A Dózsa Úti Általános Iskola alsó és felső tagozatos diákjai külön turnusban, öt-öt csapatra osztva forgó rendszerben vettek részt az izgalmas kihívásokat rejtő állomásokon. Volt, ahol az egyéni képességek kerültek előtérbe, ezzel segítve a csapatot, és volt, ahol a diákok együttműködésére volt szükség. A vegyes korosztályú csapatok pontokat szerezhettek a pénzügyi puzzle, és hozzá kapcsolódó kvíz kérdések által, de a pénzügyi útvesztőben való helyes út megtalálása is eredményt hozott számukra.

A Sulibank Élményportál bemutatója nagy sikernek örvendett, a gyerekek a digitális felületen keresztül játszottak és közben sok-sok pénzügyi-gazdasági fogalommal ismerkedtek meg. A versenyzés végig nagy izgalmak közepette zajlott, így végül nemcsak Sulibankos ajándéktárgyakkal, hanem egy nagy adag élménnyel is gazdagodott a programban részt vevő több mint 160 diák.

Mindez a trénercsapat részéről is elmondható, hiszen mind a fogadtatás, a vendéglátás, a sok mosoly, és a lelkes diáksereg visszajelzései emlékezetessé tették ezt a napot. Szeptemberben itt is folytatódik a diákok pénzügyi ismereteinek bővítése évfolyamos és élménytréningeken keresztül.