-a a +a

Pénzügyi tudatosság az Egészségmegőrző Sportnapon

2017-05-22 14:01
Dscn2212 (fileminimizer)

2017. május 20-án a nyíregyházi OK Oktatási Központ munkatársai a Hódmezővásárhelyen megrendezésre kerülő B33 Egészségmegőrző Sportnapon vettek részt. Az OTP Fáy András Alapítvány standjához folyamatosan érkeztek az érdeklődők.

 

A látogatók az OTP Fáy András Alapítvány trénereinek közreműködésével olyan játékos pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási ismeretek átadó gyakorlatokban próbálhatták ki magukat, amelyek fontos, a mindennapi életben használatos fogalmakkal ismertetik meg őket, például a kockázatvállalás előnyeivel és hátrányaival.

Az esemény középpontjában az egészségtudatos életmód állt, de emellett előtérbe került a pénzügyi tudatosság is mint a jövőtudatosság egy másik kiemelt pillére. Az érdeklődők kipróbálhatták a BanKing nevű kártyajátékot is, amely segít megismerni olyan fontos szolgáltatásokat, termékeket, mint a biztosítások vagy a hitelek.

Természetesen az Alapítvány „csodabogara", az OK Projektes arculati elemekkel ellátott Volkswagen Beetle most is nagy népszerűségnek örvendett, kicsik és nagyok egyaránt megcsodálták és játszottak a benne található konzolos játékokkal.