-a a +a

Romániába látogattak az OTP Fáy András Alapítvány munkatársai

2013-10-10 12:41
6288

A 2 napos „túra" első napján az Ady Endre Elméleti Líceum diákjai ismerkedhettek meg az O.K. Központ módszertanával, céljaival, és természetesen ízelítőt kaptak egyedi kidolgozású programjainkból is. A bemutató során a gyerekek megtudhatták miért kiemelten fontos a pénzügyi tervezés és szervezés az életcélok elérésben, valamint - egyik legnépszerűbb gyakorlatunk, a Mikádó segítségével - azzal is megismerkedhettek, miként működik egy vállalat és milyen elemekre van szükség annak sikerességéhez.

Természetesen a második nap sem telt tréning nélkül, ám ezúttal nem egy iskolában, hanem az OTP Bank Romania helyi központjában tartottak bemutatót kollégáink. A képzés ekkor már angolul zajlott, hiszen román nemzetiségű diákok voltak trénercsapatunk „vendégei". A tudásátadás ezúttal sem maradt el, az angolul kiválóan beszélő gyerekek ugyanúgy megértették céljainkat és fogadták be a feléjük irányuló „tudás-impulzosokat", mint magyar anyanyelvű kortársaik.

Az O.K. Központ bemutató tréningjei tehát sikerrel zárultak, így a Központ tervei szerint a jövőben több határon túli oktatásra is sor kerülhet.


Az O.K. Központ az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében támogatott, TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001 azonosítószámú, „Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja" című projektben került kialakításra. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 1 103 552 921 Ft.