-a a +a

Sulibank és Lego: a tökéletes program általános iskolásoknak!

2017-06-06 10:46
Asdfd

Az idén is megrendezésre került a LEGO Store Show a Millenáris Parkban, amelyen az elmúlt évekhez hasonlóan az OTP Fáy András Alapítvány is képviseltette magát.

 

2017. június 3-án és 4-én több mint 1000 résztvevő látogatta meg az alapítványi standot, ahol három különböző aktivitás során nyerhettek bepillantást az OK Projekt különböző programelemeibe, kiemelten a Sulibank programba.

A legkisebbek számára pénzügyi memóriajáték, a nagyobbaknak szóhálóban való pénzügyi fogalomkeresés és egy élményportálhoz kapcsolódó keresztrejtvényen keresztül mélyülhetett a nagyrészt általános iskolás korosztály pénzügyi tudatossága. A munka gyümölcseként pedig mindenki megkapta a neki járó matricát, amellyel értékes ajándékokkal gazdagodhattak a megszerzett tudást mellett.

Nem maradtak információ nélkül azok a 13-15 éves gyerekek, akik hosszabb időt, akár 4 órát is szívesen eltöltenének például az Európai Unió világával való ismerkedéssel játékos, szórakoztató tréning formájában vagy akár egy egész folyamatot, 3x4 órát is áldoznának egy, az önismerettel és a pályaorientáció kérdéseivel foglalkozó tréningsorozatra. Nekik szólnak az Alapítvány két Erasmus+ projektjének („O.K.+ 2007-2014" illetve „Karrier Program - Határokon túl" címet viselő projektek) keretében megszületett tréningek, melyekről minden részinformációt megtudhattak az érdeklődők.