-a a +a

Sulibank évzáró rendezvény közel 500 résztvevővel

2017-06-12 10:03
19243635 1572752116091493 214986032 o

2017. június 10-én zajlott az OTP Fáy András Alapítvány általános iskolásoknak szóló Sulibank programjának évzáró rendezvénye. A több mint 400 diákot és kísérőiket vendégül látó nagyszabású eseménynek a Bálna Budapest üzlet- és rendezvényközpont adott helyet.

 

A vendégeket Csufor Lilla, az OTP Fáy András Alapítvány Sulibank projektjének vezető trénere és az ismert médiaszemélyiség, Kasza Tibor köszöntötte és indította el a rendezvényt. A megnyitó során Benedek Henriett, az OTP Fáy András Alapítvány Sulibank projektjének vezetője átadta a 2016/2017-es év díjazottjainak járó okleveleket (például a legaktívabb iskolának, osztálynak, pedagógusnak) és a Sulibank Élményportálon (www.sulibank.hu) kiírt pályázatok nyertesei is kihirdetésre kerültek.

A fellépők között szerepeltek a népszerű ifjúsági vloggerek (Pamkutya, Icebluebird, DoggyAndy, BTurbo) és az egészségtudatosság jegyében Schobert Norbert is, aki természetesen meg is tornáztatta a gyerekeket. Kasza Tibi koncertjét követően a színpadi OK percek alatt az OK Oktatási Központ senior trénere, Steiner Balázs tette próbára a gyerekek pénzügyi ismereteit, helyes válasz esetén ajándékcsomaggal jutalmazta őket.

A résztvevők számtalan játékon és aktivitáson vehettek részt, volt például lézerharc, buborékfoci, falmászás, mini golf, segway, de a meghívottak különböző szimulátorokon és az Alapítvány által installált VR-sarokban is kipróbálhatták magukat.

Mint minden alapítványi programon, itt is a pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási ismeretek terjesztése állt a rendezvény középpontjában: az „OK Szigeten" szórakoztató gyakorlatokon keresztül fejleszthették ezirányú tudásukat mind a diákok, mind pedig szüleik, nagyszüleik, tanáraik. A gyakorlatok között megjelentek az Alapítvány „O.K.+ 2007-2014" című Erasmus+ projektjének keretében kidolgozott, az európai uniós ismereteket feldolgozó és bővítő tréning modulok játékos feladatai is.

A Sulibank Évzáró Buli hatalmas sikert aratott, a vendégek visszajelzése alapján elmondható, ahogyan a nyári szünetet is, úgy a program folytatását is minden gyerek nagyon várja.