-a a +a

Szelektív szombat a nyíregyházi OK Oktatási Központ munkatársaival

2017-05-29 11:19
Szelektiv

A 2017. május 27-én megrendezett Szelektív Szombat és a Korzó Születésnap elnevezésű eseményeket nagy érdeklődés övezte Nyíregyháza főterén, amelyen a nyíregyházi OK Oktatási Központ munkatársai idén is részt vettek.

 

A hulladék szelektív gyűjtése, és az újrahasznosítás fontossága mellett komoly szerep jutott a pénzügyi tudatosságnak is. Az OTP Fáy András Alapítvány standjánál játékos aktivitásokon keresztül ismerkedhettek meg az érdeklődők a kockázatvállalás fogalmával, - egy célba dobó gyakorlat keretein belül, - amely a pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási ismereteket átadó OK-s tréningek egyik nagyon fontos eleme.

A rendezvény résztvevői megcsodálhatták az OTP Fáy András Alapítvány Csodabogarát, a Volkswagen Beetle-t is, amely ismét elnyerte kicsik és nagyok tetszését egyaránt. Az OK Oktatási Központ Erasmus+ programjai (Karrier Program - Határokon túl, O.K.+ 2007-2014) iránt is nagy volt az érdeklődés, ezen tréningek mellett a Sulibank Élményportál is nagy sikert aratott a hozzánk ellátogató általános iskolások körében.

Az alapítványi munkatársakat örömmel töltötte el, hogy több diák is ellátogatott a standhoz, akik már korábban részt vettek az említett tréningeken.